Nadolazeći Događaji

Početna stranica » Događaji

Latest Past Događaji

Druga radionica u okviru projekta SHARE

Ekonomski fakultet - Zagreb Trg J.F. Kennedyja 6, Zagreb

Na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu 14. veljače 2023. održana je druga radionica u sklopu projekta SHARE. Radionica je organizirana od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike u partnerstvu s Ekonomskim fakultetom u Zagrebu. Cilj ove radionice je bio povećati znanje i ojačati analitičke sposobnosti zaposlenih u institucijama tržišta rada. U prvom dijelu radionice, predstavljene su osnovne radnje i tehnike za analizu anketnih podataka. Zatim su prikazana osnovna obilježja SHARE baze podataka (moduli, generirane varijable, posebne baze podataka i dr.). U drugom dijelu radionice detaljnije su obrađena pitanja iz 6. vala studije na primjeru hrvatskog CAPI Pročitajte Više

Prva radionica u okviru projekta SHARE

Ekonomski fakultet - Zagreb Trg J.F. Kennedyja 6, Zagreb

Na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu 8. studenoga 2022. održana je prva radionica u sklopu projekta SHARE. Radionica je organizirana od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike u partnerstvu s Ekonomskim fakultetom u Zagrebu. Jedan od ciljeva Projekta je povećati znanja i vještine osoblja u javnim institucijama u području prikupljanja podataka, korištenja podataka za oblikovanje, donošenje i provedbu mjera politika temeljenih na dokazima te razvoja nacionalnih instrumenata za njihovu evaluaciju što se planira provesti održavanjem ovakvih radionica.

SHARE sastanak – Priprema 10. SHARE vala

GLO Hotel Art Helsinki Lönnrotinkatu 29, Helsinki

Nakon skoro tri godine odgađanja, dugoočekivani SHARE sastanak u Helsinkiju, Finska održat će se od 14. do 16. rujna 2022. Glavna tema sastanka bit će priprema desetog vala studije SHARE.

Go to Top